Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Buli történetek 2011./2.

 

  Halóság mindenkinek!

Ez a 2. rész!

Itt folytatódnak a 2011. év buli történetei...

2011. november 25.-én. egy nagyon kedves, nagyon szépen megrendezett, elegáns családi rendezvényen zenélt a DeciBand zenekar. Egy ilyen bensőséges rendezvényen zenélni nagy megtiszteltetés, mert itt lehet bebizonyítani, hogy nem véletlenül esett a választás, jelen esetben a DeciBand zenekarra. De ezt elmondhatja a vacsorát készítő és felszolgáló személyzet is. Az este pazarul sikerült. Valóban finomságok és elképesztő ízek között válogathattak a vendégek, amit aztán a DeciBand nagyszerű zenéjére le is táncoltak. Kezdetben finom romantikus és musical dalokkal szórakoztattunk, majd jöttek a táncosabb és pörgősebb zenék. Bár a Pokerface-t nem játszottuk, de azért volt "...lecsavarjuk, felcsavarjuk...", Kaszinó tviszt, és a végére a szíveket melengető, kart karbaöltve, kört alkotva közösen énekelő "...miért is vannak a jóbarátok? kérdésre az Azért!!!...", valamint Gondolsz-e majd rám, meg a Húsz év múlva... című örökzöldek... Edina gyönyörűen énekelt, mint mindig, Gábor nagyon élvezte a bulit, különösen a vadragu levest, Laci ügyesen válogatta a dalokat, szépen zenélt, és neki a túrós rétes ízlett a legjobban.

Köszönjük a meghívást, örültünk a kedves ismerősöknek, barátoknak. Köszöntjük a Katalinokat!

Aztán lebontás, elpakolás, kigurítás, buszba berakodás, és bele a ködös pesthidegkúti éjszakába.

És, hát ugye a képek...

kep-010.jpg  kep-005.jpgkep-002.jpg kep-003.jpg

 

 2011. november 19.-én az Alfa Art Hotel Dunára néző éttermében szórakoztatta a kedves vendégeket, és természetesen Mónikát és Attilát a DeciBand zenekar. Szép volt az eskető ceremónia, és a kedves pár szemmel láthatóan úszott a boldogságban. A bulin sokat és sokan táncoltak. Külön esemény volt, mikor két kislány, Dóri és Dóri, székekre állva Edinával együtt énekelték a Lehetsz Király népszerű musical slágert. Nagy sikerük volt nekik is, meg a DeciBand zenekarnak is. Köszönjük, és sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak!!!

Szeretünk itt zenélni, jó a hely, és nagyon kedves a személyzet. Róluk egy fotó is készült a DeciBand színpadán! 

Aztán lebont, elcucc, kitol, Rönóba bepak és azzonnal fűtést kapcsolunk, mert már hidegek a hajnalok.

És a képek, hogy legyen mire emlékeznünk, ha majd nyugdíjasok leszünk.

 kep-028.jpg kep-037.jpg kep-036.jpgkep-032.jpg kep-034.jpgkep-033.jpg kep-041.jpgkep-044.jpg kep-055.jpg kep-054.jpg kep-057.jpg

2011. november 18.-án ismét az Old Rams Music & Karaoke Pub zenekaros termében hangoskodott a DeciBand zenekar. Szépen gyűltek az ismerősök és a DeciBand zenekarra kiváncsi, az életüket összekötő eseményre zenekart kereső, leendő ismerősök. Eljöttek zenész barátaink is szórakozni a DeciBand zenéjére. Aztán jöttek a dalok szépen sorban, jó hangosan. A rock zenétől, a rock & rollon át, a szerelmes dalokig mindenki hallhatta kedvenc slágereit. Attisnak eljátszottuk a Kör közepént, Zsoltinak a Zöld, a bíbort, a kedves fiatal párnak a Valahol egy lányt, aztán sorban estek le az állak, mikor Edina gyönyörű énekhanján elénekelte a Simply the bestet, a Gabrielt, és a Hangokba zárva remekségeket!!! Gábor nagy átéléssel énekelte Csikós Miki bőgős zenésztársának a Benkó Dixieland zenekarból a kedvenc közös dalukat, a Mammamamaria című zenei eposzt.

Aztán lebont, elpak, ki-, és felcucc. A környéken éppen lomtalanítás volt, ahol rengeteg hatalmas lomhegyen lomguberálók dolgoztak, így a zenekari Rönó mögé kihordott mikrofonállványok pillanatok alatt majdnem tulajdonost váltottak...

Ezen az estén mindenki nagyon jól érezte magát. Találkozunk legközelebb, december 10.-én szombaton ugyanitt, ugyanekkor!!!

Írjátok be a noteszekbe, okos telefonokba, kicsi cetlikre, vagy innen a DeciBand honlapról esetleg a fészbukról frissítsétek az agytekervényeiteket, hogy:

2011. december 10.-én szombaton 21:00 - 23:00 óráig, az Old Rams Music & Karaoke Pub (Bp. VI. Székely Bertalan u. 11.) altermében DeciBand buli. 

És a képek...

 kep-035.jpg kep-044.jpg kep-049.jpgkep-042.jpg kep-043.jpg

 

2011. november 11.-én Székesfehérváron, a Kodolányi Szakiskola gólyabálján tartott őrületes bulit a DeciBand zenekar. A fiatalok és a tanári kar nagy lelkesedéssel szervezték meg ezt az estét. Csinos lányok, ügyes fiúk, szép ruhákban, szép táncokat adtak elő, és volt minden aminek egy gólyabálon lenni kell...  Ez az este emlékezetes lesz mindenkinek, aki ott volt. Így a DeciBand zenekarnak is. Olyan fergeteges bulit csaptunk, hogy biztos egész fehérváron hallhatták a dalokat, mert hangerőben egy kicsit meglódultunk... leginkább, mikor Bandika, akik a lányok nagy örömére végigmosolyogta az estét,a gitárszólói alatt rálépett a pedáljaira... Edina olyan gyönyörűen énekelt, hogy a felvett műsort a Rönóban hazafelé hallgatva is megborzongtunk!!! Be is fűtöttünk a nagy hidegben!!!

Köszönjük a Kodolányisoknak a meghívást, és Hajrá Fiatalok!!!

És a képek a buliról...

kep-101.jpg kep-064.jpgkep-005.jpg kep-054.jpgkep-007.jpg kep-077.jpgkep-078.jpg kep-085.jpgkep-073.jpg kep-058.jpgkep-042.jpg kep-045.jpgkep-046.jpg kep-067.jpgkep-094.jpg kep-097.jpgkep-048.jpg kep-049.jpg

2011. november 10.-én, a Mozaik 7 Klub szépen feldíszített termében szórakoztattuk az ünneplő óbudai szociális dolgozókat.

Voltak szép beszédek, köszöntők, díjak és virágok.

Nemcsák művész úr, valamint musical énekesek és csinos táncosnők is felléptek ezen az estén. Aztán vacsora, és már indult is a buli, ami fergetegesre sikeredett. Este 11-ig táncoltak a kedves vendégek a DeciBand zenéjére. András a tecnikus gondoskodott róla, hogy jól szóljunk, és a fények is úgy villogtak, ahogy kell...

Aztán lecucc, kitol, buszba bepak, és közben már éreztük a tél hidegét is.

Pár kép a buliról...

kep-123.jpg kep-126.jpgkep-132.jpg kep-136.jpgkep-149.jpg kep-143.jpg kep-138.jpgkep-116.jpg kep-118.jpgkep-117.jpg

2011. október 29.-én az Old Rams Music & Karaoke Pub egyik altermében zenéltünk a kedves közönségünknek.

Új helyen, számunkra kicsit korai kezdéssel, korai befejezéssel hangoskodtunk. A hely nagyon kellemes, barátságos, csakúgy mint a személyzet. A helyi cucc jól szólt.

A fényt Bandika nagyszerűen, a zene ütemére kezelte. Este nyolckor bekapcsolta és fél tizenegykor kikapcsolta..., közben persze jókat gitározott.  Edina gyönyörűen énekelt, Rácz Laci meg keresgélte a fellépő szemüvegét, ami időnként hallható volt a szöveghűségben...

A következő estén, később kezdünk, és tovább játszunk, hogy ne matiné jellegű legyen a buli. A szomszéd teremben Halloweenes karaoke rendezvény volt, és néha meglepetésként átjött egy-egy zombi fazon, hogy velünk együtt énekeljen.

Örültünk a régen látott ismerősöknek, barátoknak. Ott volt Bryan Adams is, persze csak poló formájában.

Két hét múlva, november 18.-án pénteken újra találkozunk!!! 

És pár kép...

kep-385.jpg kep-3811.jpg kep-38111.jpg kep-378.jpg kep-410.jpg kep-366.jpg kep-372.jpg

 

2011. szeptember 24.-én újra a kedvenc városban, Kisújszálláson játszott a DeciBand zenekar, egy nagyszabású városi, egész napos fesztivál nagyszínpados záró rendezvényén. Este nyolc órától éjfélig tartott az utcabál. Sok barát és ismerős jött megnézni a zenekart, és Paksi Jancsit, akiről már tudjuk, hogy Kisújszállás és Túrkeve bizony szívügye... Természetesen Kecze István is ott táncolt a színpad előtt, ahogy egy igazi, táncoslábú polgármesterhez illik... Egymás után szóltak a nagy rock & roll slágerek, és az egy órás igazi rock blokk is megtette a magáét. A közönség énekelt, táncolt, és szemmel láthatóan remekül érezte magát. Jól szóltunk, és ezért külön köszönet Csabának és technikusának a jó hangzásért és segítőkészségükért!!!

Jól éreztük magunkat, és alig várjuk, hogy megint hívjanak Kisújszállásra.

Aztán lebont, elpak, berámol, és elindultunk a kietlen négyes úton.

És, hát a képek...

kep-012.jpg kep-040-1.jpgkep-045.jpg kep-036.jpg  kep-052.jpg kep-061.jpgkep-064-1.jpg kep-088.jpg kep-110.jpg kep-112.jpgkep-113.jpg kep-114.jpg

2011. szeptember 17.-én az Ybl Palotában tartotta esküvőjét Krisztina, és Bálint. A helyszín elegáns és különleges, a személyzet udvarias, a násznép táncos-, és széplábú lányokból, és jókedvű fiú barátokból állt. Krisztina gyönyörű volt, Bálintról meg kiderült, hogy imádja a Bikinit. Hogy fűrdőruhaügyileg is, azt nem tudtuk meg, de zenekarilag, az biztos. Ezen az estén a DeciBand zenekar eddig még nem látott formációban lépett fel. Edina, Laci, Gábor és Bandika zenélt hajnali 3 óráig. Szólt a rock olyan hangerővel, ahogy ebben a nem túl jó akusztikájú helyen lehetett. Aztán elcsom, sörrel átitatott kábelek lemos, kitol, buszba bepak, és indulás. Sajnos egy elnézet kerékvető miatt hajnalban még egy kerékcsere is kellett, hogy hazaérjünk...

És a képek:

kep-023.jpg kep-027.jpg kep-030.jpg kep-018.jpg kep-036.jpg kep-035.jpg

2011. szeptember 10.-én esküvőre voltunk hivatalosak az Erzsébetligeti Színházba, hogy az ifjú pár és a kedves násznép szórakoztatásában résztvegyünk. Ezúton is szeretnénk mégegyszer, ezen a honlapon is sok boldogságot kívánni a (volt) menyasszonynak, Szabados Áginak, és a (volt) vőlegénynek, Orbán Viktornak... Most persze biztos mindenki fura arcot vág, szem kikerekedik, áll leszakad... Hát így hívják az ifjú férjet.

Szép volt a hely, kedves a násznép, mi meg Edinával, Bandikával, Rácz Lacival tettük a dolgunkat.

Aztán lebont, elpak, kitol, becucc, és már mentünk is haza.

A képek:

kep-004.jpg kep-010.jpg kep-006.jpg kep-002-1.jpgkep-012.jpg

2011. szeptember 09.-én a Városligeti Sörsátorban sokak örömére végre nem zártkörű rendezvényen játszott a DeciBand zenekar. Sok ismerős, régi barát jött el. Az esti 6 órás kezdés viszont látványos volt, ugyanis akkor még elég családiasan éreztük magunkat. Aztán ahogy múlt az idő, ahogy hangosodtunk, úgy érkeztek sorban boldogok és boldogtalanok, ismerősök és ismeretlenek, és beindult a tánc is... Ott volt régi barátunk Whiskas az őspunk, aki még a Prognózis és Redless időkből szegődött mellénk, és rajongása határtalan. Volt már az első sorban tinilányok között V-Tech bulin is, ahol Bandika játszott, most meg söröskorsóval a kezében kipirult arccal pogózott és énekelt a Mammamma-mammamaria című zenei gyöngyszemre... Volt legénybúcsú is a sörsátorban, és az utolsó menetre beözönlött egy tini csapat is, akik fergeteges hangulatot és táncot produkáltak. Szólt a rock úgy, ahogy kell, és Gabesz barátunk tolta a potikat a keverőn. Örültünk mindenkinek, és jó bulit kerekítettünk.

Aztán elpak becucc és hazafelé... És képek a buliról.

 kep-078.jpg kep-079.jpg kep-080.jpg kep-082.jpg kep-096.jpg kep-106.jpg kep-105.jpg kep-109.jpg kep-202.jpg kep-111.jpg kep-113.jpg kep-120.jpg kep-125.jpg kep-148.jpg kep-142.jpg kep-213.jpg kep-169.jpg kep-167.jpg kep-219.jpg kep-221.jpg kep-231.jpg kep-229.jpg

 

2011. szeptember 03.-án Demjénben az Egri Korona Borház éttermében zenélt a DeciBand zenekar.

Ági és Peti gondolta, hogy elég a huza-vonából, meg ugye már Peti is eléggé megérett a hivatalos együttlétre, így hát esküvőre adták a fejüket.

Szóltak a szülőknek, a barátoknak, lefoglalták erre a napra ezt a szép és romantikus helyet, felkérték Nagy Juditot, hogy mozgassa a násznépet, és megbeszélték a DeciBand zenekarral a násznép táncoltatását. Peti mint zenész, (dobos) hajdanán ütögette a kongákat a DeciBand zenekarban, de egy síbaleset átrendezte a helyzetet...

Ági gyönyörű volt, Peti pedig jóképűen, fegyelmezetten mulatott. A násznép nagyon jól érezte magát, tánc, tánc, és tánc volt hajnali négyig.

A személyzet nagyon szolgálatkész és udvarias, a vacsora meg elképesztően finom volt. Nagyon jól éreztük magunkat.

Aztán elpak, összerak, beliftbe, becucc a Rönóba, és már zötykölődnénk is hazafelé... de hoppá! Mit látunk... A demjéni napfelkeltében a násznép vidám fiait pillantjuk meg vetkőzés utáni és öltözködés előtti himbilimbi állapotban, az éppen arra járó lányok nagy örömére...

Na pár kép az estéről...

kepek-056.jpg kepek-053.jpg kepek-050.jpgkepek-017.jpg kepek-032.jpg kepek-028.jpg kepek-034.jpg

 A képeket nézegető lányok nagy bánatára a fiúkról nem készült kép... Kifogyott a film...