Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Buli történetek 2011./1.

  Halóság mindenkinek!

Mivel ez az oldal betelt az eddigi történetekkel, a Buli történetek 2.-2011. menüpont alatt olvasgathattok a többi eseményről. 

 

2011. augusztus 28.-án Jászberényben a Rendezvényházban Nóra és Gábor esküvőjén Paksi Jancsival zenélt a DeciBand zenekar. A ceremóniát Nagy Judit vezette. Ott volt Bandika is, aki most nem gitározott, hanem videón örökített. Esemény, látnivaló, ezsem-iszom, és persze jó zene volt bőven... De mikor Hawaii hangulat varázslódott a vetítés alatt akkor aztán ámult mindenki... Ki is tartott a buli hajnali négyig.

Aztán elpak, becucc, és már ketyegünk hazafelé.

És a képek...

kep-031.jpg kep-019.jpgkep-042.jpg kep-044.jpgkep-053.jpg kep-023.jpgkep-056.jpg kep-066.jpg

2011. augusztus 19.-én Mádon, a Szent Tamás Pincészet rendezvényén szórakoztattuk a kedves vendégeket.

A szép hely, a profi szervezés, és a Benkó Dixieland Band nagyszerű előadása volt a biztosíték, hogy nagy bulit produkál a DeciBand zenekar.

Így is történt. Gáborral kettesben emlékezetes hangulatú mulatságot rendeztünk a táncoslábú vendégeknek, és a születésnapját ünneplő házigazdának, Károlynak és Tündének

Aztán lecucc, elpak, és már ketyegüng a Rönóval hazafelé.

És pár kép a buliról.

kep-016.jpg kep-064.jpgkep-137.jpg kep-131.jpg

2011. augusztus 13.-án szombaton a székesfehérvári Vadvirág Panzióban Andi és Zoli tartották régen várt esküvőjüket. Természetesen a DeciBand zenekar teljes fény és hangcuccal, meg ugye hát Edinával, Gáborral és Lacival produkciózott.

Andi gyönyörű volt, Zoli meg elegáns és jóképű. A násznép csupa táncoslábú csinos lányokból és fiúkból állt, akiken nem fogtunk ki hajnali négyig. Szólt a rock, olyan hangerővel, ahogy kell... Mulatósat nem játszottunk, a menyasszonytánc Hungária örökzöld rock & roll dalokra pörgött...

Sok boldogságot kívánunk Andinak és Zolinak, és biztos találkozunk ősszel valamelyik DeciBand bulin.

Aztán elpakoltunk, becuccoltunk, és már ketyegett a Rönó hazafelé...

Pár kép az eseményről...

kep-002.jpg kep-005.jpgkep-007.jpg

2011. július 02.-án Anikó és Dani a velencei Waltzer Hotelben tartották esküvőjüket, népes családi és baráti ünneplés közepette.

A ceremóniát Nagy Judit vezette, a zenét meg Paksi Jancsival a DeciBand zenekar nyomta a fülekbe és a talpak alá... Ilyenkor szoktunk összefutni régi kedves ismerősökkel. Most Gyöngy Peti videózott, Szabi barátunk fotózott, és dolgoztunk "...pontosan szépen, ahogy a csillag megy az égen..." egészen hajnali 04 óráig.

Aztán elpak, és mivel nagyon hideg volt hajnalban, ezért a Rönóban az állófűtés beindítva, Jancsival becucc, és már száguldunk hazafelé a napfelkeltében.

És pár kép:

kep-001.jpg kep-047.jpg kep-135--1.jpg kep-005.jpg

2011. június 30.-án az V. kerületi önkormányzat dolgozóinak zenélt a DeciBand zenekar a Hotel Tiliana kerthelységében.

Az egész évi hajszában megfáradt hölgyek, urak szórakozása, ellentétben az időjárással, felhőtlen volt.

Mindenféle vetélkedők, főzőverseny és minimális sportvetélkedő (limbózás) után, őrületes táncos és mulatság kerekedett. A zápor, a felhőszakadás próbált keresztbetenni a jókedven, de nem sikerült neki.

Jó buli volt. Reméljük, jövőre is találkozunk.

Pár kép az estéről...

kep-119.jpg kep-033.jpg kep-081.jpg kep-114.jpg kep-052.jpg kep-082.jpg kep-093.jpg kep-102.jpg kep-121.jpg

2011. június 25.-én Ildikó és Kornél a római parti Hullám Étteremben ünnepelték egybekelésüket.

Ezen a szombaton elég hűvös idő, és lógó lábú eső köszöntötte a vendégeket, de Kornél bátor ifjú férjként, a szabadban rendeztette be a ceremónia kellékeit, így a DeciBand zenekart is... Rögtön ment is a telefon Edinának, hogy meleg cuccot is hozzon az esti rendezvényre, de késő volt. Már elindult otthonról... Na de aztán a szél elállt, az esőhajlam megszűnt, a hőmérséklet a levegőben és a násznépben is emelkedett... Úgyhogy nagyon hejre buli kerekedett... A csinos lányok mezitláb táncoltak hajnalig... Annyira jó idő lett... 

Aztán összecsom, elpak, becucc, és már megy is a Rönó... Jánosunkkal meg aludtunk pár órát, majd kilátogattunk a népligeti Volán pályaudvarra, hogy hazamenjen már végre Szombathely környékére.

Először azt gondolta, majd ő vezeti a buszt. De nem...

Na nézzünk képeket az eseményről.

kep-008.jpg kep-010.jpg kep-013.jpgkep-011.jpg kep-015.jpg kep-018.jpg

2011. június 18.-án Székesfehérváron, Melinda és Botond esküvőjén, szép helyen, szép környezetben szórakoztattuk a kedves vendégeket.

Hajnali négyig tartott a vigadalom és a tánc, amihez persze a DeciBand zenekar szolgáltatta a dalokat, természetesen megfelelő hangerővel...

Aztán elpak, elköszön, és már ketyeg is haza a Rönó...

Paksi Jancsi barátunknak meg ugye ez két napos túra, mert ő még hazamegy egy busszal Nemesrempehollósra...

Na nézzünk pár képet erről a rendezvényről...

kep-073.jpg kep-074.jpg kep-079.jpgkep-089.jpg kep-094.jpg kep-0921.jpgkep-100.jpg kep-1011.jpg kep-110.jpg

 2011. június 04. szombaton, 55 nap után ismét a Janis' Pub altermében játszott a zenekar.

Kalandos volt az egész nap, hiszen úgylátszik a zenekari Renault busz a nyári hónapokban szeret lerobbanni, lehetőleg távol a szervíztől, hogy aztán mindenféle barátok, és ismerősök mozgósításával és segítségével megoldódjon az esti buli. Így volt ezen a napon is.

A Rönó délután 5 órakor Zamárdiban megnyekkent. Nagy füstölgés és kerregés után megállt. Elkezdődött a nagy szervezkedés, mert ugye este buli, ami nem maradhat el... (így volt ez tavaly nyáron Franciaországból is). Sikerült rátalálni Bognár Attilára, és (kedvesére) aki a trélerével felhozta az autót Pestre. A Janis' Pubnál segített kipakolni és lehordani a zenekari motyót az altrembe, majd elvitte az autót Zuglóba, a szervízbe, ahol Péter, az autójavítás mestere majd hétfőn mgjavíjja...

Közben persze Gáborunk is telefonált, hogy nem tud jönni kongázni. Ezért (mivel Paksi Jancsink messze lakik, konkrétan Nemesrempehollóson...) Bandikának szóltunk, aki ezek után otthagyta a csapot és a papot, és jött, hogy kedves mosolyával és gitárjátékával lenyűgözze a kedves közönséget, akiknek külön köszönet, hogy ebben a melegben, a Belvárosi Napok szabadtéri rendezvényei helyett DeciBand bulin akartak szórakozni.

Jó buli volt. KÖSZÖNJÜK!!!

És akkor pár kép erről a napról...

kep-088.jpg kep-092.jpg kep-094.jpg kep-130.jpg kep-096.jpg kep-114.jpg kep-100.jpg kep-123-1.jpg kep-139.jpg

 

Május 28.-án ismét Kisújszállásra ment zenélni a DeciBand zenekar. Útközben Nagy Juditot kitettük Gyömrőn, aki ott esküvőt ceremónizált, majd Túrkevén meglátogattuk Jancsi édesanyját, ha már arra jártunk... Kisújszálláson, az Arany János Iskola alaptványi bálján szórakoztattuk a nagyon kedves vendégeket. Edina nem tudott velünk jönni, így Káptalan Bandival és Paksi Jancsival igazi rock bulit szerkesztettünk...

Bandinak persze nem volt elég a saját gitáralapja, ami hátulról szólt, hanem Jancsi nagy örömére, még egy monitort is beüzemelt szemből... ezért csak látni lehetett, de hallani nem, mikor Jánosunk ütötte a kolompot, ami nyugodt körülmények között úgy szól, mint a déli harang... Nagyon jó buli volt. Egymás után jöttek a fincsi rock dalok.

Aztán hajnali kettőkor vége, elpak, elköszön, és siettünk haza, hogy Jancsi elérje a fél hetes szombathelyi buszt. Útközben Gyömrőn felvettük Juditot, és hazáig meséltük az élményeinket... Nagyon jól éreztük magunkat. Szívesen megyünk Kisújszállásra, ha hívnak. Sok kedves embert ismertünk meg.

Na pár kép a erről a napról és a buliról.

Jancsi édesanyjával Túrkevén Szinpadkép Kecze István polgármesterJancsi dolgozik Bandika Rácz LaciDeciBand DeciBand DeciBand

Május 21.-én az Etyeki Borfesztiválon a Debreczeni Pincészet meghívására zenéltünk jó hangosan, amiért aztán sokan odagyűltek és poharakkal a kezükben táncikáltak a finom borokat kostólgató vendégek. Sok ismerős is járt arra, és "...hát te itt..? és ti meg itt...?" féle beszélgetések zajlottak... Persze, hogy a pakolás közben eleredt az eső, így a szép szőnyegünk elázott... De azért volt "...lecsavarjuk, felcsavarjuk..."

Aztán, miután a szomszéd Rókusfalvy Pincészetben is elkezdődött a zenés mulatság, elpakoltunk és elindultunk hazafelé.

kep-006.jpg kep-036.jpg kep-042.jpg kep-066.jpg kep-069.jpg

Május 14.-én a Green Hill nevű szórakoztató helyen Katát és Ádámot, valamint az őket ünneplő vendégeket szórakoztattuk Nagy Judit irányításával.

Hajnalig ment a zene és a tánc. Sok olyan dalt is eljátszottunk a vendégeknek, amit Bandi barátommal a Redless tánczenekarban már sokat gyakoroltunk... Jól éreztük magunkat a sok kedves vendég között.

Aztán elpak és haza...

kep-128.jpg kep-129.jpg kep-115.jpg kep-134.jpg kep-124.jpg

 Május 13.-án a Don Pepe étteremben Káptalan Bandival zenélt a DeciBand. A teltházas rendezvényen sok születésnapost köszöntöttünk különböző nekik szóló dallal. Szilvinek még egy szép szerelmetes táncdalt küldött Cinyó barátunk...

kep-078.jpg kep-096.jpg kep-098.jpg

 Május 07.-én Dunaharasztiban szórakoztattuk Dóri és Norbi örömünnepére összesereglett násznépet.

Volt minden, ami egy szép esküvőn lenni szokott. Leginkább persze a jókedv és a boldogság. Nagy Judit mozgatta a vendégeket, akik a DeciBand zenéjére nem bírtak a lábukkal és végig táncolták ezt a szép estét. Paksi Jancsi nagy kedvvel ütögette a dobokat, Edina meg szépeket énekelt.

kep-777.jpg kep-838.jpg kep-844.jpg

Aztán elpak, elköszön és már ketyeg is a Renault hazafelé...

Április 30.-án Kiskunhalason Orsi és Gyula a szerelmükre feltették a koronát, az i-re a pontot, a tortára a habot, vagyis összeházasodtak nagy ünneplés közepette. A ceremóniát Nagy Judit vezette, a zenét meg természetesen a DeciBand zenekar szolgáltatta a kedves vendégek nagy örömére, akik hajnalig táncoltak szép környezetben, és közben finomakat ettek-ittak... És pár kép az eseményről...

kepek-001.jpg kepek-053.jpgkepek-008.jpg kepek-022.jpg kepek-062.jpg

Aztán elpak, elköszön és már ketyeg is a Renault hazafelé...

Április 29.-én reggel a Juventus Rádió vendégei voltunk, ahol Vili és Kati londoni esküvője ihlette a szerkesztőket egy kis zenés játékra. Meghívtak pár zenekart, és természetesen brit dalokat kellett játszani a hallgatóknak, akik esemesekkel intézkedtek a zenészek sorrendje felől... Köszönjük a stúdió személyzetének a kedvességét és segítőkészségét. Nagyon jól éreztük magunkat, jó volt a hangulat. Gratulálunk a Sógorok zenekarnak, akik Robbie Williams Feel című dalát átírák az esküvői hangulatra, és dalukat majd remélhetőleg megismeri majd az ifjú pár.

És pár kép a stúdióból...

02.jpg 08.jpg

Hát még ilyet... Úgy kezdődött az április 16.i buli a Janis-ben, mintha egy barátunk, vagy ismerősünk sem lenne ezen a világon... és a fészbukot, meg az ivivet sem olvassa senki...

Na de aztán az első szám 79. másodpercénél, mitha kikötött volna egy óceánjáró hajó a Királyi Pál utca 8. szám előtt (itt székel a Janis), és letódultak a DeciBand rajongók, akiknek már nagyon táncolhatnékuk volt, és így is tettek (hol a táncparketten, hol az asztalok tetején, hol a sarkokban elbújva) hajnali kettőig... Őrületes jó buli volt.

Aki nem jött el az roskadjon magába, és elmélkedjen a világ sorsáról... Na majd legközelebb.

Kép

Április 02.-án, szombaton Molnár Gábor barátunk kisfiának, Molnár Gábornak az esküvőjén zenéltünk az Alfa Art Hotelben. Természetesen "...Éljen az Ifjú Páááár..."

Március 27.-én a F.I.C.E. bálon, a Stefánia Palotában zenéltünk az ország minden részéből érkezett, szép ruhában és irdatlan mennyiségű pogácsával és egyéb finom süteményekkel érkezett fiataloknak és az őket kísérő nevelőknek. Évek óta működik a kapcsolatunk, és mindig kellemes estéket szerzünk egymásnak. A sok kedves fiatalnak meg sok sikert kívánunk az életben!

.f92b6cd-n.jpg uj-kep11.jpg

Dóri aki gyönyörűen énekelt velünk.

Március 18.-án a Janis Pub nevű szórakoztatóhelyen volt nagy őrület.

Megint Bandika jött a gitárkájával, és úgy odapendített, hogy mindenki megőrült a rock zenére... Telt ház, és már megint valami osztálytalálkozó (azt hiszem a Tomorisok) volt őrületes jó csajokkal. Ilyenkor sajnáljuk, hogy a színpadon zenélünk...

kep-057.jpg

Nekünk már csak az elpakolás marad... Szomorkodtunk is Bandival...

Március 12.-én szombaton a Don Pepe étteremben Káptalan Bandi gitáros barátunkkal nagyon jó bulit tartottunk. Sokan voltak, ráadásul a Gyogyósok (ők kérték, hogy így szólítsuk őket) osztálytalálkozót tartottak, így a hangulat már az első számtól a plafonon volt. Tánc, tánc, tánc volt egész éjfélig. A szünetekben meg a Don Pepe személyzete hozta a formáját és a sok finomságot tányérban és pohárban...

kep-239.jpg

Jó buli volt!

Március 11.-én pénteken a Fresenius cég Balatonalmádiban, a Ramada hotelben tartott partiján voltunk szórakoztató, és táncolásra késztető zenekar.

Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar Nagyszerű Rock & Roll műsora után, már kellően felfokozott hangulatban zenéltünk hajnali 4-ig.

.kep-175.jpg

Nagy örömünkre megtáncoltattuk az éppen ott edzőtáborozó magyar férfi kézilabdaválogatott hóri-horgas játékosait is. Beigértük nekik, hogyha győznek a másnapi mérkőzésen, akkor a kért dalt legközelebb eljátszuk nekik.

Hajrá magyarok!

kep-179.jpg

Aztán elpak, elköszön, buszba be, és már ketyeg is a Renault dízel hazafelé...

Május 05.-én szombaton Kisújszálláson, az önkormányzat dísztermében, a Hagyományőrző Bálon zenélt a DeciBand zenekar.

Szépen megrendezett műsor, szépen, szép ruhába öltözött hölgyek, urak, versek, néptánc, és zászlóbevonulás után azon törtük a fejünket, hogy milyenre vegyük a műsorunk hangulatát... De aztán nem volt baj, jöttek sorban a jobbnál jobb slágerek, de a hab a tortán az volt mikor huszárok egyenruhában megőrülve takatakáztak...

Edina gyönyörűen énekelt, nagy tapsorkános sikere volt. Büszkék is vagyunk rá, és örülünk, hogy velünk és nekünk énekel... Jól éreztük magunkat a sok kedves ember között. Szívesen megyünk máskor is, ha hívnak.

Aztán elpak, elköszön, buszba be, és már ketyeg is a Renault dízel hazafelé...

Március 04.-én pénteken a Janisben kicsit kevesebben voltak, mint a szokásos szombati bulikon, de azért így is volt őrület és táncika.

Káptalan Bandi barátunk gitározásával megint rockossá varázsolta az estét.

Február 26.-án, szombaton a Szárcsa Hotelben farsangi bál kellékei voltunk. Szeretünk a Szárcsába járni. Szinte családias a kapcsolatunk a személyzettel, és mindig jó rendezvények szerveződnek az elegáns hölgyeknek és uraknak, akik hajnalig táncikálnak a DeciBand zenéjére.

Aztán elpak, elköszön, buszba be, és már ketyeg is a Renault dízel hazafelé...

Február 20.-án vasárnap Farsangi Bál volt a gyermekeknek a Don Pepe étteremben.

Nagy Judit moderálásával, a DeciBand zenekar muzsikájával, a Don Pepe személyzete és vezetősége kedvességével, a finom eszem-iszommal varázslatos délutánt kerítettünk a sok szép, jópofa jelmezekbe öltözött gyerekeknek, és szüleiknek.

kep-023.jpg

Február 19.-én, szombaton a Janis Pub szórakoztatóhelyen fergeteges buli kerekedett.

A zenekarban Bandika gitározott ezen az estén is. Elképesztő jó csajok, és kedves, odaadó, gazdag, villa- és Ferrari tulajdonos magányos pasik csapták egymásnak a szelet... Természetesen volt asztalon táncolás, és a sarkokban néhány csókot is láthattunk... Nahát..

kep-041.jpg.

Őrületesre sikeredett a február 18.-i, pénteki Don Pepe vs. DeciBand farsangi rendezvény.  

Teltházas, pörgős este volt. Természetesen köszöntöttük a Zsuzsannákat is.  10 óra körül -minden zenekar és étteremtulajdonos álma vált valóra-, mintha megállt volna egy busz a bejáratnál, és özönlöttek be a vendégek, mindenféle farsangi szerelésben. 

Egy népes lánycsapat, már kellő alapozottsággal, lánybúcsúztatót tartott... Na volt ott visongás, éneklés, táncolás, ereszd el a hajamat... Köszönjük a barátoknak, az ismerős és ismeretlen vendégeknek, a Don Pepe személyzetének, és persze magunknak, a DeciBand zenekarnak, hogy ilyen elképesztő jó hangulatot varázsoltunk közösen ezen a morcos februári estén.

kep-566.jpg 

 Február 12.-én a Tamási Áron Iskola alapítványi bálján, a Jókai Klubban zenélt a DeciBand zenekar.

Már sok éve zenélünk a kedves szülőknek, és tanároknak. Nagy odafigyeléssel szervezik ezeket a rendezvényeket, és mindenféle vetélkedők, tombola, valamint a fiatal végzős diákok, és kisóvodások táncikája szórakoztataja az elegáns vendégeket, hölgyeket, urakat.

Aztán elpak, elköszön, buszba be, és már ketyeg is a Renault dízel hazafelé... 

 

Február 05.-én Székesfehérváron a Hotel Szárcsában zenéltünk a könyvvizsgálók farsangi bálján.

Már több éve a DeciBand zenekart kérik fel a zeneszolgáltatásra a szervezők, és reméljük, még sokszor zenélhetünk e kedves közönségnek.  Kulturáltan, nem hangosan szórakoztattunk jól öltözött elegáns urakat, szépen öltözött hölgyeket egészen hajnali 3 óráig. Tehát például a Pokerface-t nem játszottuk....  

Aztán elpak, elköszön, buszba be, és már ketyeg is a Renault dízel hazafelé...

 

 A január 29.-i Janis buli olyan volt, amilyenek a DeciBand rendezvények szoktak lenni.  

Volt: őrületes zene, csak a szünetekben szünetelő tánc, megfelelő mennyiségű ital, elképesztő jó csajok, borzasztóan kedves és odaadó pasik, természetesen nagy hangerő, (amit a lakók miatt István folyamatosan halkított, miután megmutattuk neki, hogy melyik gombokat kell tologatni...)  ...és persze meglepetésvendég...  Ugyanis mindenki nagy örömére meglátogatott minket Vilmányi Gábor barátunk, aki nagy ováció közepette feljött a színpadra, és elénekelte, hogy Trabanttal szállni micsoda élvezet...  Óriási sikere volt! Köszönjük szépen.

  

  Január 22.-én szombaton Szerencsre utaztunk, hogy a Bocskai István Gimnáziumban tanulók szüleinek zenéljünk.  

A bál nagyon jól sikerült. A gimnázium tanárai, diákjai fergeteges műsorral szórkoztatták a kedves szülőket és vendégeket.  Aztán persze a DeciBand zenekar lépett színpadra, és hajnali 4 óráig táncoltatta a kedves közönséget. Hangerőben és rock and rollban nem volt hiány.  

Bocskai István, az iskola névadója meg a színpadról nézte a bulit, és ha nem bronzból, márványtalapzaton lett volna, akkor ő is beszállt volna a táncolók közé...  A bál szervezőitől meg azt kérnénk, hogy küldjenek fotókat a rendezvényről, (nagyon köszönnénk) mert megosztanánk a látogatókkal ezen az oldalon...  

Aztán cuccpakolás, és irány haza. Csak az egyenes szakaszokon aludtunk az autópályán...

 

   A január 8.-i Janis' Pub rendezvényen meglepetés vendégzenészként Káptalan Bandi helyettesítette Edinát, aki nem tudott részt venni a produkcióban ezen az estén.

 Kép

  Bár Bandin nem volt miniszoknya, és legkevésbé sem mondhatni olyan nőiesnek, mint énekes művésznőnk Edina, valamint a hangja is egész más fekvésben hallható, de frenetikus gitárjátékával megtolva a DeciBand zenekart, őrületes koncert produkciót láthatott és hallhatott a Janis' sokmindent megélt közönsége.

Miután a hír eljutott Bryan Adams fülébe, azon nyomban lemondta európai turnéját, mert egyszerűen berezelt, zenészei meg eladták a hangszereiket, és Pestre költöztek a Janis' Pub közelébe, a Királyi Pál utca 7-be. (a Janis' a 8-ban van).

Fantasztikus rock hangulat volt, a közönség tombolt, táncolt és csápolt. Persze, miért ne lett volna jó a buli, hiszen Bandi és Laci együtt, sok éven át a Vörös István és a Prognózis, később a Redless zenekar szekerét tolta.

14.jpg 11.jpg redless-zenekar.jpg

Mindig imádtak együtt zenélni, és szórakoztatni a közönséget. Gábor -aki a Benko Dixieland zenekar dobosa-, és Laci barátsága meg időszámításunk előttre tehető.

.50-eves-jubileum.jpg os-plakat.jpg

Ők a DeciBand zenekar alapítói.  Egyébként meg úgy szóltunk, mint állat...  A következő bulin már Edina is kápráztatni fogja a kedves vendégeket.

 

  Paksi Jancsi, régi Lord dobos barátunk is beszállt a zenekarba, és Kovacsevics Gabi barátunkkal, -aki a Benko Dixieland dobosa- megosztják egymás közt az aktuális rendezvenyeket.

  kep-141.jpg

Jancsi 3 másodperc alatt beilleszkedett a zenekarba, és a kedvéért, neki meglepetésként egy régi Lord dalt is eljátszottunk. 

Edina mindig nagyon szép, és úgy énekel, ahogy csak ő tud a világon.

kep-0921.jpg

Tina Turner meg visszaviheti az iparigazolványát abba a nagy irodaházba, ahol kapta...

tina-turner01.jpg 111.jpg

         

    

           Kép Kép Kép Kép